Bloei

Over ons

welkom bij bloei

Wie zijn wij?

Kleinschalige zorgverlening, betrokken bij de cliënt en zijn systeem. Wij werken vanuit de visie dat ieder mens voortdurend in beweging is. Iedere dag biedt kansen om te groeien, en om tot bloei te komen. Bloei biedt ondersteuning en begeleiding aan gezinnen met een bijzondere ontwikkeling. De begeleiding vindt in de thuissituatie plaats. 

U kunt ons altijd telefonisch bereiken voor al uw vragen. 

085 – 06 06 414  of  maak een afspraak

Missie & Visie

 
Kinderen groeien op in een wereld die constant verandert. Vanuit onze ecologische visie kijken wij naar verschillende systemen van het kind. Wij willen ervoor zorgen dat iedereen weer volwaardig kan deelnemen in de samenleving. Hierbij werken wij vanuit de kracht van de mens zelf. Het doel is dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen wonen. Verbinding hierin is belangrijk, omdat wij geloven dat er altijd onderliggende factoren zijn die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Wat is de vraag achter de vraag? Waar komt het probleem nou eigenlijk vandaan? Diverse vragen die wij ons zelf blijven stellen, om beter inzicht te krijgen in de complexiteit van een (probleem)situatie.
Samen zorgen we voor groei & bloei

Kwaliteit

Wij werken volgens het kwaliteitskader Jeugd. Op 25 mei 2018 is de nieuwe AVG-wet in werking gesteld. Bloei beschikt over een verwerkingsregister. Onze medewerkers zijn SKJ-geregistreerd en beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Ons team

Ons team bestaat uit ervaren medewerkers die klaarstaan om naar uw verhaal te luisteren en geven u passend advies. Met meer dan 5 jaar ervaring binnen het sociaal domein hebben wij inzicht gekregen in diverse casuïstiek. Ons team kan u o.a. in de volgende talen begeleiden: Engels, Pools, Syrisch, Arabisch en Turks.

Samenwerking

Wij staan open voor innovatie en komen graag in gesprek met andere partijen. Naast onze services bieden wij ook cursussen & trainingen op het gebied van opvoeding en gedrag.

Financiering

Wanneer u vragen heeft over de vergoeding kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij kunnen u ondersteunen bij de aanvraag.