Cursussen

Cursussen

De schaduw van een kromme boom kan nooit recht zijn.

De cursussen en webinars zijn in beginsel bedoeld voor ouder(s) met een islamitische achtergrond. 

Als je als professional in je werk te maken hebt met opvoedvraagstukken in een islamitische context dan kan onze cursus kennis en inzicht geven op het gebied van opvoeding.

Wat je reden ook is, na het volgen van deze cursus zal je wereldbeeld vergroot zijn en je perspectief verruimd.

Achtergrondinformatie

Een sterke islamitische basis bijbrengen is belangrijk binnen de opvoeding. Hoe zorg je ervoor dat je als opvoeder de islamitische basis bijbrengt?   

In de islam wordt een kind bij de geboorte beschouwd als een onbeschreven blad. Dit laat ons zien dat je als opvoeder een belangrijke taak hebt. Als opvoeder wil je je kind iets bijleren. Wat is het beste voor mijn kind? Waar we soms echter aan voorbijgaan, is hoe belangrijk onze eigen rol hierin is. Oftewel: Wat laat ik zien in mijn eigen gedrag tegenover mijn kind?

Wanneer we bewust reflecteren op ons eigen gedrag, creëer je ruimte voor bewust ouderschap. Met onze cursussen of webinar richten wij ons op complexe opvoedvraagstukken in een islamitische context. Het is ook mogelijk om een cursus volledig op maat voor jou op te stellen. De cursussen worden zowel fysiek als online aangeboden. 

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Nieuwsbrief

Schrijf je in om de laatste berichten te ontvangen van ons.

Schrijf je in om de laatste berichten te ontvangen van ons.

085 – 06 06 414

Bel ons